dimarts, 26 de juliol de 2011

El FC Remei aconsegueix la victòria davant el FC Santa Anna

(EN BREU PENJAREM FOTOGRAFIES DEL PARTIT)

El FC Remei va aconseguir una victòria molt important davant el seu màxim rival, el FC Santa Anna al camp del Centre Cívic del Montseny. L'equip local va aconseguir posar-se davant al marcador amb un gol als primers minuts del partit. Lentament, el Remei  va desplegar el seu bon joc amb passades curtes i d'un toc entre tots els jugadors, la qual cosa va sorprendre l'equip de Santa Anna i feu que, al final del primer quart, el Remei guanyés per 3 a 0.

La segona part va fer-se esperar, ja que va començar a ploure i tant els dos equips com l'àrbitre van acordar esperar que passés el temporal. Per fortuna la pluja va cessar i al cap de 15 minuts es va reiniciar el partit amb la mateixa tònica que la part anterior: el Remei atacant i Santa Anna sense acabar de jugar com sap. Al final d'aquest quart, el Remei havia ampliat la diferència de gols per 9 a 0. 

Les coses van canviar a partir del tercer quart. Un gol matiner de Santa Anna va despertar els jugadors vermells, que a partir d'aquell moment va semblar que creien en la remuntada. A partir d'aquell moment l'equip de Santa Anna va entrar al partit i el matx va ser molt més equilibrat. Les oportunitats i els gols queien per un i altre costat. Aquesta tendència es va repetir a l'últim quart, amb un Santa Anna molt motivat i que finalment creia amb la victòria i amb un Remei molt sòlid en defensa i letal al contraatac. El resultat parcial dels úlims 30 minuts va afavorir a Santa Anna, que va aconseguir fer 6 gols; però la seva reacció va arribar tard i el Remei va acabar imposant-se per 14 a 6 al final del partit.

Una merescuda victòria que col·loca el Remei en primera posició quan falta una jornada per finalitzar el torneig.