El Remei guanya el còmodament a l'equip del Miniestadi

Una fotografia d'instants abans que comencés el partit
L'equip del FC Remei, molt antents a les jugades

Entre el públic es van veure jugadors del FC Santa Anna
El FC Remei i Miniestadi van estrenar ahir a la tarda el nou horari de quatre parts amb 15 minuts cadascuna. Com que els dos equips van tenir més temps, hi va haver més gols per part dels dos equips, la qual cosa explica el resultat del matx. Com ja va sent habitual, el Remei es va avançar al marcador i molt aviat van trobar-se amb un resultat molt còmode de 6 a 0. Llavors va ser el torn de l'equip visitant, que va marcar el seu primer gol. Tot i així, el Remei en cap cas va veure perillar la victòria.

Després del segon quart, el Remei es va relaxar i el seus entrenadors van provar tàctiques noves, la qual cosa va permetre que l'equip de l'Estadi gaudís de més ocasions i fes més gols.

La bona sintonia del partit únicament es va trencar als moments finals de l'encontre, quan per diversos motius els dos equips van provocar més faltes de les desitjables pel bon funcionament del torneig.