FC Remei guanya al Miniestadi a al pista de la Sínia

En acabar el partit, els dos equips es van fer una foto conjunta

Un instrant del descans, amb els jugadors del FC Remei parlant del partit
El porter del Miniestadi, a punt d'aturar una bona jugada del FC Remei

El Miniestadi palneja la tàctica que utilitzarà a la segona part

Alguns nens del Remei van anar a la Sínia a animar el seu equip

l'Escola de la Sínia va acollir ahir a la tarda el partit de tornada entre el Remei i el Miniestadi. Els dos equips van haver modificar les seves alineacions després que un jugador de cada equip veiés una targeta vermella durant el partit d'anada.

El matx es  va posar de cara pels interessos del Remei, ja que van començar marcant i ven aviat  van obtenir una diferència de gols considerable pels seus interessos. Tot i això, els jugadors del Miniestadi no es van rendir mai, i de mica en mica van aconseguir frenar els contraatacs de l'equip del Remei. Al final de la primera part però, el resultat era d'1 a 10 favorable l'equip visitant.

A la segona part, l'entrenador del Remei va fer alguns canvis i va provar noves tàctiques, qui sap si pensant amb el partit del proper dilluns. Aquest fet va ser aprofitat pel Miniestadi, que poc a poc va aconseguir estabilitzar el partit i també marcar alguns gols.

Tot i així, el resultat a final del partit va ser de 3 a 11. És remarcable el bon ambient que hi va haver entre els dos equips. Per plasmar-lo, a l'acabar el matx els jugadors van fer-se una fotografia conjunta.