divendres, 29 de juliol del 2011

L’equip del Remei guanya el torneig de futbol de barris


Tots els participants es van fer la fotografia amb els trofeus
L'equip guanyador va comprar pica pica per tothom

Abans de tot, es van fer avaluacions amb tothom
La Champions Vic, el torneig que els nens i nenes dels barris del sud de Vic han organitzat durant aquests dos últims mesos amb el suport de l’alumnat del Taller d’Ocupació del mòdul de dinamització comunitària de Pla de Barris que està subvencionat pel Servei Català d’Ocupació, ha arribat a la seva fi. Ahir dijous es va celebra a l’OAR Vic, entitat que ha cedit les seves instal·lacions, la festa final on tots els participants han pogut disfrutar d’una tarda de futbol en camps d’herba artificial.

Abans de la festa però, es va convocar a tots i totes les participants per tal de fer una valoració participativa de l’organització del torneig a partir de dues dinàmiques de grup. Les ganes de tornar a repetir l’experiència del torneig va ser la proposta que més es va repetir. Després van poder iniciar la festa on hi va haver repartiment de premis, una mica de pica pica, i per acabar amb una ronda de partits amistosos de curta durada a les pistes de futbol 7.

A partir de l’acompanyament dels alumnes del Taller d’ocupació, els nens i nenes es varen anar organitzant durant tot el mes de juny en assemblees d’equips, reunions de representants i reunions de capitans, per anar lligant tot el que implicava la organització d’aquest esdeveniment. S’ha de destacar que alguns dels equips van anar a buscar esponsors per subvencionar-se material esportiu. Els comerços que van recolzar la iniciativa van ser: MónPaper, Decathlon, joieria García i confeccions Mateu.

Els equips que s’han creat per poder organitzar i participar en el torneig són: La Muntanyeta (Serra-de-senferm) que ha compartit la pista del CEIP Dr. Salarich amb el Futbol Club barri Osona; el FC Remei Remei, que han jugat a la pista del Centre Cívic Montseny; el FC Santa Anna que ha jugat a la pista de Santa Anna i el Miniestadi (Estadi) que ha jugat a la pista del CEiP La Sínia.

Des de l’organització s’agraeix a tots els comerços col·laboradors, al CEIP Dr. Salarich, al CEIP la Sínia i a la junta directiva de l’OAR Vic.