dilluns, 29 de juliol del 2013

FESTA DE CLOENDA CHAMPIONS VIC 2013 A L’OAR VIC


El passat 25 de juliol a la tarda es va celebrar a l’OAR Vic la festa de cloenda de la Champions Vic 2013. Aquest acte, organitzat des de Pla de Barris, es va realitzar amb l’objectiu de crear un espai de trobada i d’intercanvi amb tots i totes les participants del torneig de futbol i, el mateix temps,aprofitar per lliurar els trofeus i les medalles als equips.
La festa es va iniciar amb uns partits de punxats i de futbol en el que es van barrejar als jugadors i jugadores de tots els equips. Seguidament, es va passar a l’entrega de premis, els quals van ser entregats pel regidor Antoni Serrat, la regidora  Anna Erra i l’exjugador de hoquei Enric Buxaderas.

En aquesta tercera edició de la Champions Vic va haver-hi un empat a la primera posició de la classificació del torneig, per part del F.C. Estadi Vic-2 i el F.C. Osona. Tot i així, es va obsequiar a tothom amb una medalla i es van donar trofeus a tots els equips, ja que se’ls premiava pels valors del joc net que havien representat cadascun d’ells en el torneig i no tant per la classificació. Tant trofeus com medalles van ser fets pels dinamitzadors comunitaris amb material reciclat.


Finalment, es va acomiadar a tots els assistents compartint un berenar.