divendres, 15 de juliol del 2011

El Barri Osona aconsegueix la seva segona victòria davant del Miniestadi

Ahir es va disputar el partit Miniestadi- Barri Osona  a les 18h a l’escola de la Sínia. Els primers minuts van ser els més igualats del partit, ja que els visitants es van avançar per dos gols però immediatament els locals van empatar, situant un 2-2 en el marcador. A partir d’aquí es va evidenciar la superioritat del Barri Osona, amb el seu estil de joc va situar un 2 a 5 al final de la primera part. En reprendre el joc, el Barri Osona va sentenciar el matx, on amb un 3 a 8 es va xiular el final del 40 minuts de joc.
El matx va transcorre amb respecte i tranquil·litat, això ho demostra les poques faltes que l’àrbitre va haver de xiular. El final del partit els dos equips es van donar la mà i es van fer una foto de partit, on els dos equips es van mostrar somrients. Així doncs, podem destacar el gran companyerisme que es va poder respirar entre aquests dos equips.