dilluns, 11 de juliol del 2011

Miniestadi debuta marcant terreny davant un F.C. Santa Anna que acaba guanyant

Foto de germanor al final del partit

Un dels dos enfrontaments que ens esperaven a la segona jornada de la ChampionsVic era el que enfrontava el Miniestadi amb el F.C. Santa Anna. Un partit que no va decepcionar gens als aficionats que es van acostar al col·legi de la Sínia per gaudir de l'encontre.
La pilota començava a rodar poc després de les 18:00 del passat divendres 8 de juliol. Santa Anna jugava el seu segon partit i Miniestadi debutava en el torneig, val a dir que tots els pronòstics donaven una clara avantatge als vermells, ja que en un enfrontament amistós anterior havien guanyat de forma clara. Però aquest cop les coses varen anar diferent, i el Miniestadi, amb un equip extramotivat va tenir contra les cordes al F.C. Santa Anna durant la major part del partit.

La primera part va ser molt igualada, i tot i que hi varen haver moltes ocasions claríssimes el resultat a la mitja part era d'empat a un. La segona part començava amb la mateixa intensitat que la primera, i va ser l'equip magenta que a deu minuts del final feia pujar el 2 a 1 al marcador, cosa que va fer despertar als vermells, que amb un final elèctric deixaven el marcador 2 a 5, enduent-se un partit que volien guanyar i se'ls havia complicat molt a pocs minuts del final.

Al final del partit bon ambient entre els dos equips, que deixant de banda la rivalitat sobre el terreny de joc, van fer-se una foto de germanor amb els dos equips conjuntament.