El F.C Remei guanya al F.C Osona després d'un partit equilibrat (10-7)

El FC Remei, amb els seus patrocinadors

Un jugador del FC Osona, en una jugada

L'equip del FC Osona, a punt per jugar

Els espectadors varen gaudir d'allò més amb el partit
El partit que va enfrontar el FC Remei i el FC Osona el divendres a la tarda al centre cívic del Montseny va comptar amb la presència d'una quarantena d'aficionats.  I certament és que els espectadors d'un i altre bàndol van poder gaudir d'un partit molt intens, amb oportunitats per tots dos equips. Tot i així, la victòria se la va endur l'equip local, que després de molt d'esforç va aconseguir imposar.-se al marcador per 10 a 7. El resultat hauria estat molt diferent si el FC Osona hagués tingut més sort, ja que dues de les seves jugades van acabar amb xuts al pal.

La primera part va ser molt disputada. El gol inicial del Remei va donar pas a un bon recital dels visitants, que aviat van deixar el marcador en 1 a 3. Davant aquest desplegament de bon joc, Youssef, un dels entrenadors del conjunt del Remei, va moure la banqueta. Els canvis li van sortir bé: al final de la primera part, el Remei guanyava per 6 a 4.

A la segona part, FC Osona va mostrar un altre cop la seva capacitat golejadora al contraatac, i va deixar el partit molt obert, amb un 6-5. No obstant, els jugadors del Remei van tenir la fortuna de marcar aviat i evitar així el nerviosisme. Més tard, els gols van continuar caient de forma intermitent fins arribar al resultat final, que no reflecteix la igualtat entre equips. Com sempre, després del matx, els jugadors dels dos equips van saludar-se amistosament.