Remei i Santa Anna empaten en un gran debut

Un bon arbitratge
Sacant un fora de banda
 Un jugador de Santa Anna controlant la pilota
El F.C. Remei inicia una jugada

La lliga de barris ja ha començat a disputar-se. Aquest passat dijous Santa Anna i el Remei s'han enfrontat en el primer partit. Realment ha estat un partit molt disputat, on els dos equips han pogut demostrar les seves qualitats futbolístiques, així com també la seva esportivitat, realitzant en tot moment un joc molt net, respectant a l'àrbitre i a l'equip rival.

El partit va començar a les 18:00 de la tarda, sota una forta xafogor que posava les coses difícils a l'esgotament dels jugadors, sort de la font del parc de Santa Anna on els jugadors que estaven a la banqueta podien anar-se a refrescar.
El F.C. Santa Anna va obrir el marcador, i als 10 minuts pujava el 2-0 al marcador, i quan semblava que Santa Anna encarrilava el partit els jugadors del F.C. Remei varen començar a desplegar el seu joc i immediatament pujava el 2-1 al marcador. A la mitja part el partit anava 4-2.
Si els inicis de la primera part varen estar dominats per el F.C. Santa Anna, els inicis de la segona part varen estar dominats pel F.C. Remei, i a la primera jugada d'atac ja aconseguien batre la porteria rival. Tot i les nombroses ocasions no va ser fins als deu minuts de la segona part que F.C. Santa Anna marcar el 5-3, amb el que semblava que es sentenciava el partit definitivament. Però el F.C. Montseny encara havia de dir la seva última paraula, i en un final trepidant aconseguien empatar el partit 5-5, resultat amb que s'acabava el match.

Un resultat molt just per un partit on hi va haver molt bon ambient entre els dos equips, i com no, molt bon futbol. Felicitats als dos equips.