dimarts, 12 de juliol del 2011

Intens partit entre Santa Anna i Barri Osona

Partit molt intens el que es va viure ahir a la pista de Santa Anna. S'enfrontaven el F.C. Santa Anna de vermell contra el FC Barri Osona de blau, amb un partit molt igualat tot i el resultat final de 7 a 3 a favor dels locals.

Un partit amb força dosos de tècnica futbolística, que als pocs minuts d'iniciar-se ja es va poder veure el primer gol, a favor dels visitants fent pujar el 0 a 1 al marcador, amb una reacció dels locals que no es va fer esperar gaire, ara bé, els de blau fent valer les seves qualitats futbolístiques tornaven a avançar-se al marcador poc abans de la mitja part deixant el marcador 1 a 2 pel descans. A la segona part el F.C. Santa Anna va posar tot el seu esforç sobre el terreny de joc i a pocs minuts del final guanyava per una diferència de cinc gols. En aquests últims minuts el partit va entrar en un cert clima de tensió cometent-se algunes faltes desafortunades per part dels dos equips, una de les quals va acabar amb un clar penal fet pel porter dels vermells sobre un jugador del Barri Osona, que varen aprofitar per fer pujar el 7 a 3 al marcador retallant distàncies.

La tensió dels últims minuts va desaparèixer en el moment en que l'àrbitrte va pitar el final del partit, i tots els jugadors es varen anar a saludar amistosament.