dijous, 14 de juliol del 2011

La reunió de capitans debat canvis en el torneig

L'Oficina del Remei va acollir la reunió de capitans

Ahir a la tarda es va celebrar una reunió de capitans a l'oficina del Remei on van assistir-hi membres de Santa Anna, Remei i Plaça Osona. l'equip del Miniestadi no va poder comparèixer, i la Serra també va absentar-se per un problema de comunicació.

Els temes que es van debatre foren tres: en primer lloc, els capitans van demanar de jugar més estona. Van consensuar la proposta de jugar 4 parts de 15 minuts cadascuna i deixar 3 minuts de descans per part. A més, després que finalitzés la segona part, van acordar deixar una pausa de 10 minuts.

Per noves incorporacions, Santa Anna va demanar d'incorporar dos nous fitxatges, ja que  alguns de l'equip han marxat de vacances i són pocs. Els altres equips van mostrar-se solidaris amb Santa Anna i li van permetre aquestes incorporacions.

Finalment, es va parlar dels àrbitres. Tots els equips van comprendre que es tracta de persones que venen de forma voluntària, però van demanar que s'apliqués més el reglament.   

Totes aquestes propostes, que es van consensuar entre els assistents a la reunió, estan pendents de ser concretades i aprovades pels captians dels equips que, per diversos motius, no hi van acudir.  En cas que els altres equips organitzadors els sembli bé, la nova normativa s'aplicarà a partir de la setmana vinent.



Finalment,