dimarts, 11 de setembre del 2012

La Champions Vic 2012 acaba amb una gran festa a l’OAR Vic després de tot un mes de reunions, assemblees i partits

Enguany, no era suficient guanyar el campionat per golejada sinó també per haver-se implicat i participat més en l’organització de l’esdeveniment.
En total han participat més d’un centenar de nois i noies; hi ha hagut 3 equips més que l’any passat i s’han fet un total de 28 partits.
El dijous 26 de juliol es va celebrar a l’OAR Vic la festa de cloenda de la segona edició del torneig de futbol Champions Vic, organitzat amb la participació del jovent dels barris del sud i del centre històric i la Calla de Vic i amb el suport de l’alumnat del taller d’ocupació de dinamització comunitària de Pla de barris. Al campionat hi han participat més d’un centenar de joves entre 8 i 13 anys.
La festa va començar a les 5 de la tarda i es van fer partits de curta durada on els nois i noies es van barrejar entre barris. Desprès es va procedir a fer el lliurement de premis, acte que va presidir el regidor Antoni Serrant i el coordinador tècnic de l’OAR Vic, Pere Alsina. L’equip de dinamitzadors de l’ajuntament de Vic va procedir a fer l’entrega de premis a cada equip: a l’equip del barri d’Osona se li va entregar el trofeu a l’equip més tècnic del torneig, al de la Calla, l’equip més tenaç; l’equip de la Muntanyeta i representant del barri de la Serra de Senferm coma equip revelació; a l’equip del barri de l’Estadi ,el Miniestadi, al més complert; al del Remei, al més entregat; l’equip Leon rojo al més lluitador; l’equip del Casal Claret i representant el barri del centre històric com al més esportiu i per últim, i el més esperat, a l’equip de Santa Anna com a campió de la Champions 2012.
La festa va acabar amb un berenar per tots els participants, amics, familiars i col·laboradors que han seguit aquesta nova edició de la Champions Vic.