dilluns, 3 de juny del 2013

La tercera edició de la Champions Vic escalfa motors


Comença la tercera edició de la Champions Vic, un torneig esportiu organitzat pels nens i nenes dels barris del sud i del centre històric i la Calla de Vic amb el suport dels dinamitzadors comunitaris de Pla de barris.  Aquest campionat tindrà lloc entre els mesos de juny i juliol. Com a novetat d’enguany s’ha afegit el joc dels punxats amb l’objectiu d’arribar a la canalla que li agradi un esport diferent al futbol.
Tot el jovent, entre 8 i 14 anys, que hi vulgui participar fins el 10 de Juny pot inscriure’s als centres cívics del seu barri. I tothom qui vulgui col•laborar com a entrenador o com a àrbitre també hi està convidat. De moment tots els barris participants en edicions anteriors ja tenen equips de futbol. Aquest són els de la Serra-de-Senferm, d’Osona, de Santa Anna, de l’Estadi, del Remei, La Calla i del Centre històric.
La lliga de la Champions vol fomentar els bons hàbits del joc net tenint en compte els valors del respecte, l'esforç, la constància, la motivació, la responsabilitat, el companyerisme i sobretot, la diversió. El torneig consisteix en l'auto-organització dels participants en crear les normes del joc, decidir quan entrenen, buscar els espònsors i fer la difusió del torneig.