dimecres, 16 de juliol del 2014

INAUGURACIÓ DE LA CHAMPIONS VIC 2014

El passat divendres, es va celebrar la inauguració de la quarta edició de la Champions Vic  a la pista del centre cívic dels habitatges Montseny.
A les cinc de la tarda van arribar els nens i nenes participants que es van repartir per grups segons el color de braçalet que se’ls va donar. Cada un dels alumnes de la Casa d’oficis del mòdul d’Animació sociocultural va monitoritzar un dels set equips que conformen la Champions Vic d’enguany.
L’activitat, que va estar conduïda per un speaker i organitzada entre els dinamitzadors i amb l’alumnat de la Casa d’oficis dels tres mòduls: Animació sociocultural, cuina i TIC, va comptar amb unes paraules del regidor de Pla de Barris, Josep Rafús.
El mòdul d’Animació sociocultural va preparar els jocs: saltar a peu coix, el salt de la granota, carreres de sac, el salt del gall entre d’altres; el mòdul de cuina va preparar el berenar que consistia en una crep vegetal, un sorbet de fruita i una barreta energètica; i el mòdul de TIC van fer el reportatge de la inauguració: vídeo, fotografies, etc.

Després dels jocs, els equips es van poder presentar a la resta: El Tigres del Remei, Fundació la Calla, Futbol Club Casal Claret B, Mini Estadi, Osona Killers, Futbol Club Casal Claret A i Futbol Club Remei. I seguidament es va oferir el berenar als nens i nenes assistents.