dimecres, 16 de juliol del 2014

SEGONA SETMANA DE CHAMPIONS VIC: DERBIS I BON FUTBOL




El passat 8 de Juliol es va iniciar la segona setmana de la Champions Vic a les pistes de Santa Anna i del Montseny amb un molt bon ambient i amb moltes ganes de seguir participant.

Aquesta segona setmana  va arrencar amb l’esperat derbi del barri del Remei, on els dos equips es veien les cares per primer cop a la pista de Santa Anna. Un derbi que va començar amb una bona encaixada de mans per part dels dos equips i que va acabar amb molta esportivitat, respecte i companyerisme. Punt positiu per ells. 

Simultàniament el mateix dia també jugaven els equips de la Llar Juvenil, els dos equips del Casal Claret i els del Barri d’Osona, on el joc net, les ganes de participar i el respecte mutu entre els 4 equips, va ser la clau dominant durant els 50 minuts de durada del matx.

La segona jornada d’aquesta setmana en destaquem el derbi que es va jugar el dijous 10 de Juliol a les 17:30h a la pista de Santa Anna: Casal Claret A vs Casal Claret B. Un derbi molt esperat per tots els jugadors del Casal.

En el segon partit de la pista de Santa Anna, es va disputar un partit molt igualat entre els Osona Killers i els de la Fundació la Calla, on es va poder disfrutar d’un joc net i respectuós. A la pista del Montseny van jugar els equips del Remei i de la Llar, acabant amb un resultat al mercador molt ajustat per part de la Llar.



Una nova jornada més a la Champions Vic, seguim-la gaudint.